Nine Star KI

Consult: €60

3.000 jaar voor onze jaartelling legden de meesters van het verre Oosten de eerste steen voor Jui Gong Ming Li, een vorm van numerologie die hier bekendheid verwierf onder de naam Nine Star Ki. De negen sterren astrologie is gebaseerd op de negen sterren van de grote lepel die deel uitmaakt van de grote beer. De poolster wordt gezien als het centrum van de hemel.

De 9 sterren van deze lepel maken zowel per dag als per jaar een omwenteling rond de poolster die schijnbaar stil staat. Net zoals de negen sterren de verdelers zijn van energie voor de poolster, zo wordt ieders “ik” het centrum van een universum beïnvloedt door negen soorten van energie. We kunnen niet enkel onderzoeken hoe deze energieën ons beïnvloeden, maar ook bekijken hoe we ze kunnen aanwenden voor het scheppen van een nieuwe werkelijkheid.

Nine Star Ki laat zien welke energieën van invloed waren op het tijdstip van onze geboorte. We berekenen aan de hand van jouw geboortedatum een numerologie-horoscoop van drie cijfers die elk een soort van energie vertegenwoordigen. Deze cijfers kunnen je veel inzichten geven over jezelf. Zo kom je niet enkel te weten wie jij bent, maar leer je ook de elementen kennen die bepalen wie jij bent.

Het is een unieke psychische snel-diagnose die deel uitmaakt van de traditionele Chinese geneeskunde en die je inzichten geeft over je constitutie en hoe hiermee om te gaan in de toekomst.